Beleef Rijn Waal

Zepplinn

Lees hier de Nieuwsbrief van Zepplinn.

Wist u dat Zepplinn…

Alle cursussen zijn inclusief koffie, thee en gebruik van handgereedschappen.Exclusief: steen. Stenen zijn in voldoende maten en soorten aanwezig, prijzen variëren van 2.10 tot 3,50 per kilo.Bronsmaterialen komen per persoon nog in rekening.Tegels voor mozaïeken zijn € 1,30 per tegel en € 2 voor de rode tegels.Eventueel is er ook gereedschap te koop.U dient zelf zorg dragen voor stofkapje, beschermbril en werkkleding.

 

 

Ook steen en gereedschappen bij ons kunt kopen op afspraak.

Wist u dat we ook uw beeld in boetseerwas in brons gieten voor u? Dat we uw beeld ook op sokkels in steen, en ander materiaal kunnen zetten voor u? Dat we al uw laswerk voor brons kunnen doen? Reparatie en restauratie van kunstwerken.

Wist u dat wij: Kinderfeestjes en team uitjes verzorgen met allerlei creatieve mogelijkheden! Samenwerken met locale ondernemers om grote groepen ook met sportelementen kano, fiets en wandelingen te kunnen combineren!

Overnachtingshut hebben voor twee personen in onze lommerrijke tuin!

informeer ernaar.

 

Atelierverhuur met eventueel gebruik van galerie / serre en tuin.
Ons atelier is ook te huur voor docenten die les willen geven of een training.
Dit kan per dagdeel/ dag en een cyclus van een aantal dagdelen wekelijks achter elkaar.
Prijs is afhankelijk van de wensen en de frequentie. Koffie, thee, lunchgebruik etc. Eventueel met huur van Marjo of Jos als docent.