Beleef Rijn Waal

Widerniscafé De Waard van Kekerdom

WaardvanKekerdomWilderniscafé bruist als vanouds

Waard van kekerdomterrasAlle wegen leiden naar Kekerdom, zo blijkt uit de top-fietsroutes die landelijke worden aanbevolen. Een fietstocht naar Kekerdom via Kranenburg of de Vlietberg is zeer de moeite waard. Het ligt middenin het idyllische pontjesrondje van drie fietspontjes die in het zomerseizoen over de Waal en het Pannerdensch Kanaal varen. U kunt uw accu en die van uw fiets bij het Wilderniscafé opladen.

Het gezelligste café in de Ooijpolder heeft het terras op het zuiden! Elke dag biedt het de gelegenheid voor lunch en diner met biologische streekproducten. Deze intieme herberg is ook uitermate geschikt voor een groepsarrangement, een feestelijke gelegenheid of excursies met gids in de Millingerwaard. En voor de ultieme rustzoeker is er plek in onze heemtuin met een pot thee tussen de bloemen.

Het huiskamercafé onder aan de Duffeltdijk bruist. Zo is er elke zondagmiddag gratis live muziek. Diverse dansdocenten bieden op vaste uren hun projecten aan en er worden thema-avonden georganiseerd met diner en entertainment. Uit alle windstreken maken gasten gebruik van de sfeervol ingerichte kamers in onze ‘Bed & Brood’ om te genieten van de vrijheid in de Millingerwaard. Dus: Neem een dag vrij en kom naar Kekerdom!


Foto’s van het Wilderniscafé De Waard van Kekerdom

Waard van kekerdomterras