Beleef Rijn Waal

Camping De Waay

De WaayCamping de Waay is een gezellige familiecamping gelegen in het rivierengebied en de Betuwe.
De camping ligt aan de rand van het dorpje Doornenburg, waar de Waal zich van de Rijn splitst en de Linge ontspringt.

U heeft hier een uniek startpunt voor geweldige fiets- en wandelroutes. Verken door middel van veerpontjes de kilometers flora en fauna in onze polders & uiterwaarden langs de rivieren.
Onderweg komt u langs boomgaarden, fiets u over dijkjes heen en ontmoet u in de natuurgebieden de Klompenwaard en de Gelderse Poort wilde Konickspaarden en de Galloway runderen.

De camping bied jaar- en toeristische plaatsen aan. Elke plaats is natuurlijk voorzien van stroom, afvoer, water en kabel. Op onze toeristische velden vind u moderne sanitair gebouwen en  Wifi. Vervelen is geen optie bij ons. In de schoolvakanties is er een professioneel recreatieteam en natuurlijk kunnen de kinderen zich prima vermaken in de indoor speeltuin, overkapt zwembad, sportvelden, airtrampolines, kinderboerderij, gameroom, speeltuinen, visvijver en de recreatievijver met waterglijbanen.
Op de camping kunt u voor een hapje & drankje terecht bij Eet- en Drinkfestijn de Waay. Voor lekkere snacks, ijs en snoep gaat u naar Snackbar Tante Sip. Ook staat zij klaar in de Minishop voor u met verse broodjes of de dagelijkse boodschapjes.

Graag nodigen wij u uit om een keer bij ons te komen kijken.

Met vrolijke groet,
Team de Waay

Adresgegevens
Camping de Waay
Rijndijk 67
6686 MC Doornenburg
Tel.: 0481 – 421256
Website: www.de-waay.nl


 

Foto’s van Camping De Waay