Beleef Rijn Waal

De Aerdtse Wacht

 

Camping de Aerdtse Wacht, om tot rust te komen!
Omringd door geweldige dijken, water en natuurlandschappen is Camping de Aerdtse Wacht een fantastische plek om heerlijk tot rust te komen, te wandelen of te fietsen. Op 1 km afstand bevindt zich recreatiegebied de Bijland. Hier kunt u prima terecht met uw boten. Gastvrijheid staat bij Camping de Aerdtse Wacht hoog in het vaandel. Camping de Aerdtse Wacht is een echte familie camping gerund door een familie.

Camping de Aerdtse Wacht biedt u verschillende kampeermogelijkheden. Ze hebben vaste plaatsen ( stacaravan/chalets) en passante kampeerplaatsen (toercaravan). De passante kampeerplaatsen zijn  voorzien van 6 ampère stroom, maar indien u meer comfort wenst beschikt Camping de Aerdtse Wacht ook over Comfortplaatsen. Deze Comfort kampeerplaatsen zijn naast de 10 ampère stroomaansluiting ook voorzien van een water- en rioolaansluiting. Natuurlijk heeft Camping de Aerdtse Wacht ook Camperplaatsen. Deze zijn totaal zelfvoorzienend en hier kunt u 24 uur per dag op- en afrijden.

Voorzieningen
Camping de Aerdtse Wacht beschikt over een diversiteit aan voorzieningen.
Zo is er een overdekt en verwarmd zwembad,  campingwinkel, cafetaria, horeca (waar je kunt spelen met airhockey, poolbiljart en dart), speeltuin, WIFI op de gehele park en is uw hond welkom bij ons.

Kindervakantie
Camping de Aerdtse Wacht beschikt naast het bij kinderen favoriete zwembad ook over vele speeltoestellen, volleybalvelden en skelters. Daarnaast is er in de zomer een recreatieprogramma.

Informatie
Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen neemt u alstublieft contact op met Camping de Aerdtse Wacht.

E-Mail:  info@deaerdtsewacht.nl
Telefoon: 31316 247331
Website: www.deaerdtsewacht.nl