Beleef Rijn Waal

Agenda

jun
21
vr
Zomerwandeling over het klompenpad “Rijnstrangenpad” @ Buitengoed Panoven
jun 21 @ 09:30 – 13:00
jun
23
zo
Hoepelworkshop met Marlynn Amina @ Waard van Kekerdom
jun 23 @ 14:00 – 16:00

Zin in een ‚anders dan anders’ zondag met dans en speelse beweging? Kom dansen met hoepels bij De Waard Van Kekerdom!
Zowel voor mensen die er al eerder waren als voor nieuwe enthousiastelingen.
Een maandelijkse terugkerende workshop van 1,5 uur à 12,50€, inclusief het gebruik van leenhoepels én een lekker drankje achteraf. Aanvang 14:00u, binnenkomen vanaf 13:45u. Aanmelden is niet nodig (maar mag wel 😉 ). Kom, en neem gezellig iemand mee! De eerstvolgende data zijn 10 maart, 14 april, 12 mei, 23 juni.

Dansen met hoepels doet een beroep op je conditie, enige spiertraining, coördinatie en balans, maar geeft je eveneens de mogelijkheid om verschillende dansstijlen te incorporeren en heerlijk speels bezig te zijn. De oefeningen die we doen richten zich op al deze facetten, zowel alleen als samen. Aan het einde van de workshop kun je met de bewegingen die je hebt geleerd al echt een beetje dansen met je hoepel! Mocht je het leuk vinden, dan kun je bij mij ook een hoepel aanschaffen. Ik heb altijd een paar nieuwe hoepels mee, maar ik maak ze ook op maat en op basis van jouw favoriete kleuren 🙂

Met mooi weer gaan we naar buiten!
Na de workshop is er ruimte om samen in het café nog wat te drinken onder het genot van live muziek, of om nog wat te oefenen met je hoepel als de zaal niet in gebruik is door de muzikanten.

De lessen worden gegeven door Marlynn van Mamina Art. Zie ook op de site: https://wordpress.com/post/maminaart.wordpress.com/286

aug
31
za
Gratis VoetreflexPlus™ kennismakingsworkshop @ Piramide aan de Waal
aug 31 @ 10:00 – 13:00

Door Total Health Academy

Gratis kennismakingsworkshop door Els Matthijssen voor geïnteresseerden in de opleiding VoetreflexPlus™

Total Health leidt u,als enige opleiding in Nederland, direct vanaf de eerste lesdag op in zowel de Westerse als de originele authentieke Chinese voetreflexologie en massagetechnieken.

De combinatie van beide massagetechnieken is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft een uitbreiding van behandelingsmogelijkheden. De opleiding heeft als hoofddoel om enthousiaste, professionele VoetreflexPlus™ therapeuten op te leiden, die werken en leven vanuit hun bezieling, hun innerlijke drive.
De opleiding is geschikt voor mensen die het vak als voetreflextherapeut willen uitoefenen en voor degenen die geïnteresseerd zijn in masseren en gezondheid.

Piramide aan de Waal is één van de opleidings plaatsen van de Total Health Academie.

Els Matthijssen is de vaste docent in zowel Gendt (bij Nijmegen) als in Houten.

klik hier voor meer informatie over de opleiding

klik hier om je in te schrijven

Max. deelnemers Onbekend
Prijs per persoon Kosteloos of ter plekke te betalen (zie beschrijving)