Beleef Rijn Waal

Bereikbaarheid Camping Waalstrand

ScreenHunter_891 Mar. 26 18.15
Camping Waalstrand bevindt zich direct aan de rivier de Waal in het dorpje Gendt. Het adres is Waaldijk 23a.

De camping is prima te bereiken met de auto, maar fietsen is natuurlijk veel leuker. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren bij Leenders Bike Totaal in Gendt.

Enkele reissuggesties:

  • Vanuit Arnhem kunt u Camping Waalstrand bereiken via de Rijndijk of via de A325. De reisduur met de auto is ca 25 minuten.
  • Vanuit Nijmegen kunt u reizen via de S100, de A15 of de A325. De reistijd bedraagt respectievelijk 31, 34 en 41 minuten (volgens de reisplanner bij normaal verkeer).
    U kunt uiteraard ook gebruik maken van het veer die u vanuit de Millingerwaard rechtstreeks naar de camping brengt.
  • Vanuit de richting Doetinchem kunt u reizen via de A12, dat is de snelste route van ca 41 minuten. U kunt ook kiezen voor een meer toeristische route via Pannerden en daar met de pont oversteken naar Doornenburg. U bent dan ca 60 minuten reistijd kwijt.

Check uw eigen routeplanner of kijk op Google Maps.

Tijdens het Lente-Evenement zal Kievits Veerdiensten tegen speciale Lente-Evenementtarieven vaartochten verzorgen tussen Camping Waalstrand en Millingen aan de Rijn en tussen Camping Waalstrand en de Millinger Theetuin. Het vaarschema vindt u op hun website. U kunt het Lente-Evenement dus prima combineren met een bezoek aan de Millinger Theetuin.