Beleef Rijn Waal

Real Roots Cafe LIVE met Anna Coogan & Willie B

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
29 oktober 2017 @ 15:00 – 16:30
2017-10-29T15:00:00+01:00
2017-10-29T16:30:00+01:00
Waar:
Koffie & Eethuis De Gelderse Poort
Rijndijk 6
6566 CG Millingen aan de Rijn
Nederland
Kosten:
5,00
Contact:
Koffie en Eethuis "De Gelderse Poort"
0481434182

Na een zeer geslaagde try-out, vorig jaar in Koffie & Eethuis De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn, komt Real Roots Cafe LIVE opnieuw met een zeer verrassende middagsessie. Op zondagmiddag 29 oktober, om 15:30 uur, trakteert Real Roots Cafe LIVE de regio op weer een uniek live optreden van de uit Boston, Massachusetts afkomstige singer-songwriter Anna Coogan en haar metgezel Willie B.

Anna Coogan groeide op in Boston, Massachusetts, maar opereert sinds enige tijd vanuit Ithaca, New York. Ondanks een handjevol albums, die Coogan de afgelopen jaren uitgebracht, is ze vooralsnog een goed bewaard geheim. Drie jaar geleden verscheen, het samen met multi-instrumentalist J.D. Foster (Calexico, Patty Griffin) opgenomen, The Birth Of The Stars. Op haar nieuwe CD The Lonely Cry Of Space And Time werkt Coogan samen met drummer Brian Wilson. Willie B is drummer bij met onder meer Jamie Lidell, Neko Case en Johnny Dowd. Wilson wordt door bekkenfabrikant Zildjian genoemd als één van de meest innovatief slagwerkers van deze tijd, omdat hij bas pedalen integreert in zijn spel.

Aan de oevers van de Rijn zullen afwisselende zweverige en stevige gitaar uithalen, hypnotiserende drumspel en expressieve zang van Coogan, je nieuwsgierigheid aanwakkeren. De klassiek geschoolde zangeres klinkt als een eigentijdse Kate Bush, Sinéad O’Connor en Annie Lennox in hun beste jaren. Anna Coogan en Willie B creëren samen een bijzonder live geluid. Een sound die de lijnen tussen de opera, film noir en rock doen vervagen.

Entree bedraagd maar € 5:00. De opbrengst is voor de optredende act en techniek. In verband met de verwachte opkomst wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier